Mind, Self Esteem

Den senaste upptäckten oroar fans

Adeles Europaturné i spillror efter att de har upptäckt…

Hello hitmakeren berodde på att säga farväl till hennes nuvarande turné med en dubbel-whammy konserter i helgen men har fått dra ut kontakten efter att ha sökt läkarvård.

Medan fans har sympatiserat med sin ohälsa har många lämnats med slöseri med resor och hotellkostnader – och har tagit till Twitter för att klaga.

“Besviken för #Adele men det var en julklapp till min fru, Hotel kostar mer än biljetterna”, sa en person.

En annan skrev: “Mina döttrar redan i London. Reste ner från Sunderland igår. Förlorade mycket pengar på resor och boende …. “

En tredje person sa: “Vad vi tillbringade för att åka till London i två nätter för att se Adele kunde av att gå på semester i en vecka … och ingen återbetalning på lägenhet eller tåg.”

“Försöker att inte förlora mitt huvud på pengar som spenderas på resor och hotell för att se @Adele att vakna upp i morse för att ta reda på att hon har avbrutits”, ranted en annan skulle vara konsertgaller.

En person föreslog även: “Adele borde ha gått vidare med showen ikväll och mimed. Jag skulle hellre se hennes läppsynkronisering än att inte se henne alls. “

Heartbroken Adele lämnades utan annat val än att avbryta, säger fansen i ett uttalande online: “Jag var tvungen att trycka mycket hårdare än jag normalt gör … det visar sig att jag har skadat mina stämband.

“På medicinsk rådgivning kan jag helt enkelt inte göra över helgen.

“Jag har övervägt att göra lördagskvällens show, men det är högst osannolikt att jag ens gör det genom uppsättningen och jag kan helt enkelt inte smula framför dig alla och gå ut på dig på det sättet.”

Hon erkände också att hon hade ansett lipsynkronisering men motiverad: “Jag har aldrig gjort det och jag kan inte göra det i en miljon år. Det skulle inte vara den riktiga jag där uppe.

“Det kommer att finnas mer information de närmaste dagarna. Jag är ledsen, jag är förödad … förlåta mig x. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *