Happiness, Mind, Self Esteem

Adeles uppriktiga ursäkt, detta är slutet

Adele ställer in sin turné på grund av det här

Bara några dagar efter att ha undrat att hon hade gjort det här långt utan en avbokning kallade Adele hennes turné två nätter tidigt.

Den Grammy-vinnande sångaren avbröt hennes sista två utsålda spel på Wembley Stadium i London i helgen, med hänvisning till skadade vokalband.

“Det visar sig att jag har skadat mina stämband. Och på medicinsk rådgivning kan jag helt enkelt inte utföra under helgen”, skrev hon i ett uttalande om sociala medier lördag. “Att säga att jag är hjärtbruten skulle vara en fullständig underdrift.”

“Jag är så desperat att göra dem som jag ens har övervägt [läppsynkronisering], bara för att vara framför dig och vara med dig” fortsatte Adele. “Men jag har aldrig gjort det och jag kan inte göra det i en miljon år. Det skulle inte vara det riktiga jag där uppe.”

Meddelandet kom i slutet av en 15-månaders turné i hela Europa, Förenta staterna, Australien och Nya Zeeland. “Hej” sångaren hade antydde förra veckan att denna nuvarande turné kan vara hennes sista.

“Vem avbryter en show på Wembley Stadium?” hon skrev på Instagram. “För att inte slutföra denna milstolpe i min karriär är något jag kämpar för att få huvudet mitt och jag önskar att jag inte behövde skriva detta.”

Adele rekommenderade att återbetalningar skulle göras tillgängliga om programmen inte kunde omläggas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *