Goal Setting, Happiness, Mind, Self Esteem

Nu fii altcineva, fii singur

Întrebarea importantă: “Cine sunt eu?” poate fi răspuns în mai multe moduri. Când mama mea era în anii ei, ea se referea încă la fratele meu și la mine ca la copiii ei. Deci, sunt un copil, un soț, un tată, un bunic, un unchi, un șef, un scriitor, un vorbitor, un baschetbalist, un păcătos (deși răscumpărat), un senior, un profesor și multe altele.

Lista dvs. de “Eu sunt” ar putea fi mai lungă sau mai scurtă în funcție de cât timp și cât de îndrăzneț ați trăit o viață. Dar lista dvs. de “Eu sunt” nu spune toată povestea ta.

Unele dintre dvs. “eu sunt” sunt minciuni vă spun de oameni necuviincios. Un profesor ar fi spus: “Nu ești foarte inteligent”. O rudă ar fi spus: “Nu ești la fel de talentat ca și sora ta.” Un prieten s-ar fi putut mormăi: “Ești stîngace.” Așa că ați adoptat mesajele “sunteți” de la alții (false, deși ar putea fi) ca mesajele “Eu sunt” pentru voi înșivă.

Multe alte persoane ale dvs. “Eu sunt” vin din propria ta încercare și de eroare pe măsură ce explorați diferite moduri de prezentare a altora. “Eu sunt” provin de asemenea de la oameni cărora le pasă profund de tine, care vă pot vedea în tine un mare potențial și de a vă ajuta să deveniți tot ce puteți fi. Aceștia sunt oamenii mei preferați.

Iată un adevăr pe care vă pot asigura că este, bine, adevărat: ați fost creați cu anumite daruri și talente și cu scopul de a le folosi în timp ce sunteți aici. Asta ești tu real. Deci, de ce doriți să fiți ca altcineva sau de ce încercați să fiți ceva diferit de cel real, doar pentru a face pe altcineva fericit?

Nu știu cine ești adevărat? Cred că există trei persoane care te pot ajuta să descoperi și să devii realul tău:

Prima persoană care te poate ajuta să găsești adevăratul tu ești creatorul tău. Da, cred că tu ești creația specială a lui Dumnezeu Atotputernic și că El are un plan minunat pentru viața ta, care îți va face viața semnificativă și te va face să fii o binecuvântare pentru ceilalți. Deci, aflați ce va spune Dumnezeu Atotputernic despre voi. S-ar putea să vă surprindeți cât de mult crede în tine și cât de mult vrea să reușești în viață. Și, deși nu îl cunoașteți pe Dumnezeu, vă asigur de acest lucru, El vă cunoaște.

A doua persoană care vă poate ajuta să găsiți adevăratul dvs. este un adevărat prieten și îmi pare rău să spun că nu sunt mulți acolo. Un prieten adevărat este cel care are cele mai bune interese în inimă, care nu vă vor minți și nu vă va răni, ci vă încurajează și vă binecuvântează pe măsură ce vă aflați în ceea ce privește auto-descoperirea voastră.

A treia persoană care vă poate ajuta să găsiți adevăratul dvs. este dumneavoastră. Numai tu știi cum simți, gândești, procesezi și evaluezi evenimente, informații și oameni. Numai tu stii ce iti place si nu-ti place. Numai tu poți determina ce te concentrezi și ce ignori. De aceea imi place sa spun, “Stop whining: 80% din viata ta este de la tine!”

Iată lovitura din această săptămână în pantaloni: Faceți un pas înapoi și vă gândiți la cine trăiți pentru a vă place. Întrebați, de ce sunt pasionat? Ceea ce îmi face bucurie; face ca fața mea să se aprindă; inima mea bate mai repede? Unde mă potrivesc cel mai bine? Explorați-vă sinea interioară pentru a vedea cine sunteți cu adevărat.

Luați sfatul scriitorului Oscar Wilde: “Fii tu însuți, toți ceilalți sunt deja luați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *