Goal Setting, Happiness, Mind, Self Esteem

Jamie McIntyre – Legea opoziției

Jamie McIntyre are o teorie faimoasă numită “legea contrariilor” – în ciuda simplității sale și a naturii aproape comice, legea contrariilor poate fi un instrument incredibil de puternic pentru a crea o viață de succes și a dezvolta mentalitatea unui milionar.

Ce anume este Legea opoziției lui Jamie McIntyre?

Destul de simplu, Jamie McIntyre sugerează că una dintre cele mai bune modalități de a obține succes financiar este să “aflați ce fac cei mai mulți oameni și apoi să faceți exact opusul”.

Deci, atunci când vă confruntați cu o decizie sau o situație specială, gândiți-vă la ce ar face alegerea persoanei obișnuite și apoi la exact opusul. La fel de comic ca acest lucru s-ar putea suna, probabil că veți găsi că vă va conduce la unele realizări uimitoare și neașteptate.

Când Jamie McIntyre mi-a povestit pentru prima dată despre teoria “legii contrariilor”, am crezut că este prost. Cum poate legea contrariilor să vă ajute să dezvoltați mentalitatea unui milionar, cu siguranță este mai probabil să dezvolte modul de gândire al unui “nebun nebun” care are un blocaj sever în procesul de luare a deciziilor? După ce ma liniștit că nu era un nebun nebun, el a explicat de ce legea contrariilor este de fapt o parte esențială a dezvoltării mentalității unui milionar.

Când mă uit la rezultatele pe care le produc majoritatea oamenilor, ele sunt mult sub așteptările mele. Deci, dacă doriți să obțineți rezultate similare cu acești oameni, atunci sarcina dvs. este foarte ușoară – luați pur și simplu deciziile similare sau similare pe care le fac și veți fi la fel ca ei în cel mai scurt timp. Ceea ce încearcă Jamie McIntyre să spună cu legea contrară este că, pentru a avea succes, trebuie să faci lucruri diferit decât publicul larg. Trebuie să începeți să vă dezvoltați mentalitatea unui milionar și să nu mai luați aceleași decizii ca oricine altcineva.

Unul dintre cele mai bune exemple pe care vi le pot oferi Legea contrariilor lui Jamie McIntyre este modul în care majoritatea oamenilor se apropie să devină bogați sau bogați. În loc să încercați să obțineți o educație financiară și să dezvoltați mentalitatea unui milionar, majoritatea oamenilor încearcă să devină bogați este să cumpere o grămadă de bilete de tattslotto. Dacă acești oameni vor avea timp să se educeze în lumea finanțelor, ar fi uimiți de ceea ce ar putea realiza.

Uita de orice strategii fanteziste sau împrumuturi pentru a investi, dacă oamenii ar putea să învețe și să stăpânească un concept simplu, cum ar fi “amestecând interesul”, viețile lor vor începe să se schimbe pentru totdeauna. Oamenii sunt atât de adesea îngrijorați de faptul că nu pot să plătească pentru educația copilului lor, dar știați că dacă ați investi 3,33 dolari pe zi într-un fond care a câștigat 15%, până când copilul îți va reveni în vârstă de 19, ar fi în valoare de 110.424 dolari. Apoi, dacă ați încetat să contribuiți și lăsați banii să continue să crească singuri, ar merita

– 9,6 milioane de dolari până la vârsta de 50 de ani

– 39,2 milioane de dolari până la vârsta de 60 de ani

– 158,2 milioane de dolari până la vârsta de 70 de ani

Practic, asta înseamnă că, dacă ați renunța la un bar de mars pe zi sau la biletul săptămânal tattslotto, veți putea să-i lăsați pe copiii dvs. o moștenire de mai multe milioane de dolari. Când începeți să creați mentalitatea unui milionar, nu veți înceta niciodată să fiți uimiți de lucrurile pe care le puteți crea. Lucrul ironic legat de tattslotto este că, în decurs de 3-7 ani de câștig, majoritatea oamenilor se află într-o situație mai gravă decât ar fi de la început. De ce? Pentru că nu au dezvoltat mentalitatea unui milionar, ei au fost pur și simplu daruiți o grămadă de bani și nu au abilitățile corecte pentru a-și face banii pentru ei.

Imaginați-vă dacă cineva vă va oferi alegerea acestor două lucruri

Vă vor oferi un milion de dolari în numerar

sau

Ei vă vor învăța cum să creați mentalitatea unui milionar

Ce ai alege? Știu ce ar prefera majoritatea oamenilor și să fiu sincer cu câțiva ani în urmă că aș fi luat banii, dar după ce mi-am dezvoltat propria gândire și am învățat să pun în aplicare legea opoziției lui Jamie McIntyre, știu că ar fi alegerea greșită. Pentru a reuși, trebuie să ne distrăm, să facem niște riscuri și să dezvoltăm mentalitatea unui milionar. Destul de fericit, uneori, cel mai bun mod de a face acest lucru este să vedem în ce mod se îndreaptă cei mai mulți oameni și să se îndrepte în cealaltă direcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *